Zuilen in verschillende maten en kleuren.

uit 2015 tot 2015 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Atjoni

2015

De zuil is te gebruik als decoratie, winkelinterieurs, presentaties, beurzen, entrees, wachtkamers en feesten etc. Betekenis van de hoohte: met het verbinden van mensen met elkaar en doorzettingsvermogen is elk geseld doel in je leven haalbaar.

Djoemoe

2015

Deze prachtige zuil kan voor diverse doeleinden worden gebruikt, bijv. als decoratie. Djoemoe is een Marrondorp aan de bovenloop van de Surinamerivier in Suriname. Betekenis van de hoohte: met het verbinden van mensen met elkaar en doorzettingsvermogen is elk geseld doel in je leven haalbaar.

Guyaba

2015

De zuil is te gebruik als decoratie, winkelinterieurs, presentaties, beurzen, entrees, wachtkamers en feesten. Betekenis van de hoohte: met het verbinden van mensen met elkaar en doorzettingsvermogen is elk geseld doel in je leven haalbaar.

Pikin Slee

2015

De zuil is geschikt voor wel binnen en buiten en onder meer te gebruik als decoratie, winkelinterieur, presentaties, beurzen, entree, wachtkamers en feesten. Betekenis van de hoohte: met het verbinden van mensen met elkaar en doorzettingsvermogen is elk geseld doel in je leven haalbaar.

Semoisi

2015

De zuil is gemaakt van steigerhout en de tafelbladen zijn van vuren hout .
Afmetingen: 2 tafelbladen van elk 50 x 40 cm.
De tafelbladen hangen op 100 cm hoogte. Vanwege de tafelbladen is de zuil zeer geschikt als stafel en mag niet ontbreken bij uw feest, recepties, maar kan ook voor andere doel einden worden gebruikt, bijv. om dingen er op te zetten. Betekenis van de hoohte: met het verbinden van mensen met elkaar en doorzettingsvermogen is elk geseld doel in je leven haalbaar.